Uutiset

5.3.2004

MUUVI 2003 voittajat

MUUVIn tarkoituksena on arvioida elokuvataiteellisin kriteerein suomalaista musiikkivideotuotantoa, palkita lahjakkaat tekijät sekä lisätä yleisön kiinnostusta suomalaisia musiikkivideoita kohtaan. Arvostelun pääpaino on musiikin visuaalisessa toteutuksessa.

Videoita palkittiin seuraavasti:

Kultainen MUUVI
The Crash: Still Alive
Ohjaaja: Tommi Pietiläinen

Hopeinen MUUVI
DJ Slow: Keep Moving
Ohjaaja: Miikka Lommi

Pronssinen MUUVI
Tuure Kilpeläinen: Vesitornin varjossa
Ohjaaja: Tommi Anttila

Erikoismaininta kuvauksesta
Jean-Noël Mustonen
(The Crash: “Still Alive”, Killer: “Naughty Boy”, Don Johnson Big Band: “One Mc One Delay” ym)

Tuomaristo

Tuomaristoon kuului elokuva- ja musiikkialan ammattilaisia sekä kriitikoita seuraavasti: Anssi Kela, Pasi Kostiainen, Teemu Nikki, Niko Nykänen, Sirke Salovaara, Katja Ståhl, Jukka Takalo, Juha-Matti Valtonen ja Tommi Kyyrä.

MUUVIT TV:ssä

Palkintojenjaosta esitetään ohjelma TV1:ssä pe 5.3. klo 23.45 ja uusinnat TV2:ssa pe 19.3. klo 14.00 ja su 21.3. klo 22.35 .

Myös yleisöllä on jälleen mahdollisuus äänestää oma suosikkinsa jatkoon päässeiden videoiden joukosta. Yleisöäänestys alkaa TV1:n ensiesityksen lopuksi ja jatkuu 26.3. asti. Äänestysohjeet ohjelmasta. Voittaja julkaistaan pe 26.3. Top40-lähetyksessä.

Lisätietoja ÄKT:stä puh. (09) 6803 4050 /Kati Wolff ja Tommi Kyyrä, kati.wolff@ifpi.fi, tommi.kyyra@ifpi.fi