Uutiset

2.8.2015

Antti Tuiskun voittokulku jatkuu!

Top 5:teen mahtuivat viime viikkojen tapaan myös myös The Voicen Kesähitti 2015 –kokoelma-albumi (#4), Haloo Helsinki! platinapainoksella albumistaan ”Kiitos ei ole kirosana” (#2), sekä Nightwish albumillaan ”Endless Forms Most Beautiful” (#5). Uutena kärkiviisikossa nähdään Lamb Of God uutuusalbumillaan ”VII – Sturm und drang”, sijalla #3. Kärkikymmenikköön mahtui edellä mainittujen lisäksi Sanni (#6), Major Lazer (#7), Aste (#9) sekä Robin(#10). Top 10:ssa nähtiin myös toinen uusi tuttavuus, kun Wigwam nousi uudelleen masteroidulla albumillaan ”Hard N’ Horny” listan sijalle #8.  

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uudet tulokkaat:
 
#12 Years & Years – Communion
#34 Joe Satriani – Shockwave Supernova
#47 Teemu Roivainen- Sydämeni tyhjä huone 
 
 
 
Sinkkulistalle saatiin tällä viikolla kolme uutta kappaletta: Lost Frequencies – Reality (feat. Janieck Devy) nousi ensimmäisenä listaviikkonaan sijalle #12, Haloo Helsinki! – Pulp fiction sijalle #17 sekä Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love sijalle #20. Kolmen kärkeä pitävät viime viikon tapaan JVG – Tarkenee (#1), Roope Salminen & Koirat – Madafakin darra (#2) sekä Antti Tuisku – Keinutaan (feat. VilleGalle), (#3). Top 5:teen mahtuivat myös  Vigiland – Shots & Squats (feat. Tham Sway), #4 sekä Teflon Brothers – Pämppää (feat. Sahamies), #5. TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:
 
#6 Särre – Hesan Naiset (feat. Karri Koira)
#7 Avicii – Waiting For Love 
#8 Axwell / Ingrosso – Sun Is Shining
#9 Major Lazer – Leon On (feat. Mø & DJ Snake)
#10 Valovuosi – Aurinkokuningatar
 
 
Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.
 
Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
http://www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/
 
Listan löytää sekä Facebookista että Instagramista; 
https://www.facebook.com/listaykkonen?ref=hl
 
https://instagram.com/listaykkonen/ 
 
 
Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat. 
 
Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava: http://mixrad.li/1Rq3Iwx