Uutiset

13.9.2015

Viiden vuoden odotuksen jälkeen suoraan listaykköseksi!

Kärkikolmikkoon mahtuivat myös seuraavat uudet ”Under The Red Cloud” Amorphis (#2) ja ”Got Your Six” Five Finger Death Punch (#3). TOP 10 koostuu seuraavasti; Eri esittäjiä “We Love The 90’s” (#4), Motörhead “Bad Magic” (#5), Amadeus Lundberg & Riku Niemi Orchestra “Puhu Minulle Rakkaudesta” (#6), Antti Tuisku ”En Kommentoi” (#7), Rajaton With Lahti Symphony Orchestra ”Rajaton Sings The Beatles With Lahti Symphony Orchestra” (#8), Ghost “Meliora” (#9) ja Pyhimys “Pettymys” (#10).

Albumilistalla nähtiin myös seuraavat uutuudet:

#20 Jontti & Shaka – Alakulttuuri Syö Lapsensa
#36 Sima – Tanssilattialla
#37 Rifftera – Pitch Black
#42 Embassy Of Silence – Verisimilitude
#46 Samae Koskinen – Henkilökohtainen Ennätys
#47 Grave Pleasures – Dreamcrash

 

Sinkkulistalle saatiin neljä uutta kappaletta: Robin – Yö Kuuluu Meille (Feat. Santa Cruz, Nikke Ankara, Brädi & Jussi 69) (#9), R. City – Locked Away (Feat. Adam Levine) (#15), Avicii – For A Better Day (#17) ja Aurora – Kaikki Mitä Näät (#18). Sinkkulistan kärkeä pitävät Justin Bieber – What Do You Mean? (#1), Cheek – Sä Huudat (#2) ja Teflon Brothers – Ay Ay Ay (Feat. Tango-Teemu) (#3). Top 5:teen mahtuivat myös JVG – Tarkenee (#4) sekä Roope Salminen & Koirat – Madafakin Darra (#5).

TOP 10 piti sisällään myös seuraavat kappaleet:

#6 One Direction – Drag Me Down
#7 Disciples, Calvin Harris – How Deep Is Your Love
#8 Zara Larsson – Lush Life
#10 Robin Schulz – Sugar (Feat. Francesco Yates)

Musiikkituottajat – IFPI Finland koostaa ja julkaisee viikoittain mm. seuraavia suomalaisten musiikinkulutusta mittaavia listoja: albumi (TOP 50), single (TOP 20), mid-price (TOP 10), dvd (TOP 10), lataus (TOP 30) ja radiosoittolista.

Suomen virallisen listan voi käydä katsomassa kokonaisuudessaan osoitteessa;
www.ifpi.fi/tilastot/virallinen-lista/

Listan löytää sekä Facebookista, Instagramista että Twitteristä;
www.facebook.com/listaykkonen

instagram.com/listaykkonen/

twitter.com/listaykkonen  

Suomen virallisen listan pääyhteistyökumppani MixRadio on ilmainen musiikkisovellus, joka oppii mistä pidät ja suosittelee uusia artisteja sekä antaa henkilökohtaisia kanavaehdotuksia. Palvelusta löytyy uutta mahtavaa musiikkia ja vanhoja suosikkeja – biisivalinnat on räätälöity käyttäjän maun mukaan. MixRadion kanavia voi ladata ilmaiseksi offline-tilaan ja kuunnella ilman internet-yhteyttä. Sovelluksen tuhansien valmiiksi koostettujen kanavien joukosta löytyy tietenkin myös Suomen virallinen albumilista-, Suomen virallinen singlelista- ja MixRadion striimatuimmat –kanavat.

Lataa sovellus ja kuuntele Suomen virallisen listan kovimmat hitit ilmaiseksi tai luo itse mieleisesi kanava:
mixrad.li/1Rq3Iwx